עוגת סולרו מנגו

תגיות: מנגו / עוגה / פירות קפואים / קונדיטוריה / קינוח

עוגת סולרו מנגו

60 דקות  8 אנשים

עוגה קיצית מרעננת

מרכיבים

לתחתית:

200 ג’ עוגיות

70 ג חמאה מומסת

למלית:

2 שמנת מתוקה להקצפה (500 גר׳)

1 כוס חלב

3/4 כוס סוכר

1/2 שקית אינסטנט פודינג

500 ג’ גבינה לבנה

לציפוי:

כוס וחצי קוביות מנגו מוקפא

10 ג’ ג’לטין מומס במים חמים

אופן ההכנה

לתחתית: שמים את העוגיות והחמאה במג’מיקס ומפעילים בפולסים עד לקבלת תערובת, אותה מהדקים בתחתית התבנית ומכניסים לקירור בפריזר

למלית: מקציפים שמנת מתוקה, פודינג וחלב. מוסיפים לתוך הקצפת (בתנועות קיפול) את הגבינה הלבנה. יוצקים את הציפוי לתבנית מעל הבסיס ומחזירים למקפיא.

לציפוי: ממסים ג׳לטין בחצי כוס מים מורתחים, מערבבים במג’מיקס את המנגו והג’לטין המומס ויוצקים מעל הכל.

מכניסים למקפיא להתייצבות.