לביבות תפוחים

תגיות: מתכונים / קינוח / תפוחי עץ / תפוחים

לביבות תפוחים

25 דקות  4 אנשים

מתכון קל למנה אחרונה

מרכיבים

2 תפו”א בינוניים קלופים
1 תפוח עץ גדול קלוף וחתוך לחצי
2 ביצים
2 כפות קמח תופח
1/4 כפית מלח
קורט פלפל לבן
אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה

1.מגרדים את תפו”א לקערה בפומפייה גסה, מגרדים גם את תפוח העץ
2. סוחטים ככל האפשר את הנוזלים
3. מוסיפים את הקמח, הביצים המלח והפלפל
4. מחממים שמן במחבת בגובה 1/2 ס”מ לחום בינוני
5. יוצקים כמות של כף גדולה ומשטחים מעט, מטגני משני הצדדים עד להזהבה יפה
6. מוציאים לספיגת עודפי שמן על נייר מגבת
להגשה: מניחים את הלביבות על צלחת הגשה וזורים אבקת סוכר מעל.